Open post

35 st löpare genomförde Skatåstrippeln 2019

Sista loppet i Skatåstrippeln, nämligen Skatås mörkaste är nu avgjord. I tävlingen som blivit otroligt populär senaste året med hela 1225 anmälda löpare kunde 35 st löpare klara av hela trippeln.

Alltså genomföra längsta banan i våra tre tuffa lopp

  • Skatås ryggar
  • Skatås sjöar
  • Skatås mörkaste

Dessa tre är rejäla utmaningar för löparna, men så gött att ni klarade det. Grattis!

Se resutlaten för årets genomförda tripplar

Open post Skatåstrippeln medalj 2018

Skatås mörkaste är sista loppet för de som satsar på Skatåstrippeln 2018

21 km trail över Skatås ryggar samt 19 km swimrun i Skatås sjöar i Delsjöområdet har de fixat. Nu är det ett lopp kvar av Skatåstrippeln 2018. 12 km löpning i mörker ska klaras av i Skatås mörkaste. Avslutningen sker tillsammans med över 900 andra natt-trail-löpare med pannlampa på huvudet och mörker + reflexer framför sig.

17 löpare har chansen

Det är ett hårt gäng som fortfarande har chansen att klara första upplagan av Skatåstrippeln. Vissa har fallit ifrån under årets drabbningar under Skatås ryggar och Skatås sjöar, men det är alltså 17 st som är kvar som kommer göra allt för att klara första upplagan av Skatåstrippeln. Se hela listan på årets löpare i trippeln.

Skatåstrippeln medalj 2018

Anmälan öppen till Skatåstrippeln 2019

Nästa år kör vi återigen igång Skatåstrippeln. Vill du ha en rejäl utmaning? Anmäl dig då redan nu till 2019 års trippel där alla loppen avgörs i det fantatiskta Delsjöområdet.

Open post

Skatåstrippeln, en utmaning i tre lopp

I Skatås, sveriges populäraste träningsområde, det är där vi arrangerar tre lopp, alla med fokus på naturen och deltagarna. Ett traillopp, ett swimrun och ett traillopp i mörker, bara några kilometer från Göteborgs centrum.

Längsta banan i tre lopp

Klarar du av den längsta banan på Skatås ryggar, Skatås sjöar och Skatås mörkaste under ett och samma år. Alla som genomför trippeln har klarat en riktigt tuff utmaning och får en exklusiv medalj i trä.

Läs all information om Skatåstrippeln

Är du redan anmäld till något av loppen men vill vara med i Skatåstrippeln? Skicka ett mail till info@skatasryggar.se.

Vill du inte köra den längsta banan så finns det såklart kortare banor att välja på i resp. lopp. Anmälan görs då separat till varje lopp då Skatåstrippeln inte innefattar dessa ännu.